T: +40374019293
E: office@gironap.ro

DESPRE COMPANIE

Societatea GIRONAP PROD SA a fost înfiinţată în anul 2000.

Dacă în anul 2000 societatea înregistra o cifră de afaceri de 118.554 lei, fiind într-o continuă dinamică, în anul 2021 a înregistrat o cifră de afaceri de 29.754.386 lei  şi un număr mediu de 98 salariaţi.

Pe parcursul celor peste 20 de ani de activitate, societatea s-a făcut cunoscută în mediul de afaceri din domeniul construcţiilor datorită profesionalismului şi seriozităţii de care a dat dovadă.

Valorile pe care ne construim relația profesională cu clienții noștri sunt: angajament, responsabilitate, încredere şi spirit de echipă.

Societatea execută lucrări de construcţii, modernizari/amenajari şi reabilitari drumuri şi poduri, terasamente, reţele edilitare (alimentări cu apă şi canalizări), iluminat public,  construcţii civile şi industriale, finisaje interioare şi exterioare, lucrări de mecanizare în construcţii, reabilitări reţele de termoficare, confecţii metalice etc.

Societatea prestează: servicii de stropire şi măturare străzi, precum şi deszăpezire pe timp de iarnă, servicii de transport auto, servicii de cântărire şi închiriere utilaje de construcţii.

Patrimoniul societăţii este alcătuit din:

  • Spaţiu administrativ;
  • Bază de producţie;
  • Depozite;
  • Staţie de preparare mixturi asfaltice, dotată cu toate utilajele necesare pentru punerea în operă a acestora: repartizator finisor, freză asfalt/beton, cilindru compactor pe rulouri, cântar auto şi autobasculante;
  • Statie pentru fabricarea betoanelor cu logistica de livrare: cifa, cifa cu banda de descarcare, cifa cu pompa de beton;
  • Mijloace de transport: trailer utilaje 40 to, autobasculante, autoutilitare, microbuze transport persoane, autoturisme, etc;
  • Utilaje: miniîncărcătoare, buldoexcavatoare, excavatoare, încarcător frontal, autogreder, freză asfalt/beton, cilindri compactare, cisternă + perie stradală + dispozitiv de stropire, etc;
  • Utilaje de mică mecanizare;
  • Cântar auto până la 80 to şi 18 m lungime ansamblu rutier;
  • Echipament informatic competitiv.

Societatea dispune de specialişti şi muncitori calificaţi în domeniu: ingineri, economişti, muncitori calificaţi, conducători auto, deservenţi utilaj, mecanici utilaj, responsabil tehnic cu execuţia, responsabili tehnici cu calitatea.  O mare parte dintre aceştia activează în societate încă de la înfiinţarea acesteia. Societatea recrutează în permanenţă personal calificat în construcţii.

De asemenea, personalul existent, participă permanent la cursuri de perfecţionare şi autorizare/ reautorizare pe diferite ramuri ale domeniului de activitate.